Op zoek naar oud en nieuw feest utrecht?

oud en nieuw feest utrecht
Oud en nieuw in Utrecht Uitagenda Utrecht.
Dansend 2017 in of eerst lekker thuis en na twaalf uur de stad in? Er is genoeg te doen in Utrecht tijdens oud en nieuw en wij hebben de feestjes voor je op een rij gezet! Kijk wel altijd even op de website van de locatie of het evenement is uitverkocht. Peer m erin. De jaarwisseling wordt uiteraard groots gevierd in EKKO! In de zaal zullen 030303 DJ team Cultfarm Allstars de boel ondersteboven draaien. Als special guest hebben ze uit Rotterdam ras deejay DAVID VUNK met zn killer italo en acid traxx. David runt het illustere Moustache Records dus dat zit wel snor voor deze avond. Het moet toch niet gekker worden Jawel. Na veelvoudig de titel hoofdact geclaimd te hebben zullen de mannen achter je favoriete radioshow Peer em erin eindelijk een feest openen.
feesten
Op deze plekken in Utrecht kun je Oud Nieuw vieren 2016/2017 indebuurt Utrecht.
Oud Nieuw gala in Winkel van Sinkel. Zin in een chique feest? Haal je smoking, pak of galajurk uit de kast en koers richting de Winkel van Sinkel. Tijdens het NYE Gala het grootste feest in Utrecht ga je helemaal los.
pedicuregroothandel
Nog geen oud en nieuw-plannen? Bekijk hier alle feesten die nog niet zijn uitverkocht De Utrechtse Internet Courant. Nog geen oud en nieuw-plannen? Bekijk hier alle feesten die nog niet zijn uitverkoc
Kom dus in je glitter glamour outfit en neem je masker mee. Feest vieren in de binnenstad kan natuurlijk in De Beurs. DJ Luxor start om klokslag 0000: uur met draaien en gaat door tot diep in de nacht. Wil je niet wéér een nette outfit kopen voor oud en nieuw?
siemens koffiemachine
Feest in Tivoli Oudegracht met oud en nieuw De Utrechtse Internet Courant. Feest in Tivoli Oudegracht met oud en nieuw De Utrechtse Internet Courant.
Vrienden van DUIC. Adverteren in Utrecht. Feest in Tivoli Oudegracht met oud en nieuw. Het voormalige Tivoli Oudegracht gooit met oud en nieuw de deuren open. Staatsgreep organiseert op 31 december een feest in het historische gebouw dat nu bekend staat als Kytopia.
Een overzicht van de feestjes in Utrecht tijdens Oud Nieuw De Utrechtse Internet Courant. Een overzicht van de feestjes in Utrecht tijdens Oud Nieuw De Utrechtse Internet Courant.
Voor de lekkerste cocktails kan je op oudjaarsnacht weer terecht bij Behind Bars. Maak je klaar voor discolichten, drankspelletjes en meer. Oudjaarsnacht: 21.30 tot 06.00 uur. Naam: Oud Nieuw. Adres: Lijsterstraat 49. Al 35 jaar het leukste Oud Nieuw feestje van Utrecht, aldus Café Averechts. Voor het vuurwerk is de avond gevuld met live jazz, na middernacht bestijgt DJ John Miltenburg het podium. Oudjaarsnacht: 21.00 tot 04.00. Tickets: 7.50 euro. Naam: Oudejaarsfeest in Body Talk. Adres: Oudegracht 64. Aan de Oudegracht is het, zoals altijd, groots feest in Body Talk.
Dit is het leukste Latin-feest van Utrecht tijdens Oud en Nieuw indebuurt Utrecht.
Dit is het leukste Latin-feest van Utrecht tijdens Oud en Nieuw. Dit is het leukste Latin-feest van Utrecht tijdens Oud en Nieuw. Aangeboden door Union Salsa Dance Company 21 december 2017. Deel WhatsApp Email Tweet. Wil jij 2017 afsluiten met een steengoed feestje en daarmee de toon zetten voor een nóg beter 2018? Dan hebben we een leuke tip voor je: The Ultimate Latin New Years Eve in de Union Latin Lounge. Knal 2018 in met de bachata. En ultiem, dat wordt het zeker. Wat je zoal kunt verwachten van dit fijne feestje? Oliebollen, exclusieve hapjes, champagne, workshops en goede muziek, bijvoorbeeld. De avond begint vanaf 21.00 uur met een workshop Bachata Sensual, waarin je de fijne kneepjes van deze Dominicaanse dans onder de knie krijgt. Daarna barst het feest los en kun je in twee verschillende zalen allebei mét DJ het nieuwe jaar in knallen.

Contacteer ons

aankleding feest
goedkope leuke workshops
leuke thema's feest
feest kinderen
oud en nieuw feest utrecht
feest tips
feest kostuums
50 jaar feest ideeen
25 jaar getrouwd feest ideeen
kaarten feest
origineel feest idee
feest ideeen thuis